Екстра Маркет маркетите се идеално место за пазарување кои со својата обновливост ги исполнуваат постојаните потреби на пазарувачите.

Достапноста на квалитетни и свежи производи, од домашно и странско производство, за сите е водечката идеја на самата фирма,

зашто пазарувањето не е само купување, туку е неопходно за живот.

 

Екстра Маркет
ПРАВИЛА НА НАГРАДНАТА ИГРА ЕКСТРА НАГРАДНА ИГРА ВО ЕКСТРА МАРКЕТ .

Кликнете и дознајте повеќе. 

Новости во маркетите на Екстра Маркет. Нови производи од Моравка.

Кликнете и дознајте повеќе. 

Промоција во маркетите на Екстра Маркет. Кикнете и дознајте повеќе.
Новости
 Новости  од производите на Моравка vo Алди-М Плус ...
Новости
Нов Производ од Моравка       3 во 1  
Новости
Нов производ од Моравка      GARDEN 250gr.
Новости
Нов производ од Моравка     GARDEN teglo 500 gr. 
Новости
Нов производ од Моравка     Пудинг со вкус на чоколадо 
Prev Next

Нашата локација


Кафе кафица 2во1 12 ...
Види повеќе...
Амфиса Амфиса маслинки се ...
Види повеќе...
Prev Next