Маслинка црна

Артикал
Пакување 
Канти во палета
МАСЛИНКА ЦРНА АТЛАС 71-90
7кгр
48 х 7кг
МАСЛИНКА ЦРНА СУПЕР МАМУТ 91-100
7кгр
48 х 7кг
МАСЛИНКА ЦРНА МАМУТ 101-110
7кгр
48 х 7кг
МАСЛИНКА ЦРНА СУПЕР КОЛОСАЛ 111-120    
7кгр
48 х 7кг
МАСЛИНКА ЦРНА КОЛОСАЛ 121-140
7кгр
48 х 7кг
МАСЛИНКА ЦРНА ГИАНТС 141-160
7кгр
48 х 7кг
МАСЛИНКА ЦРНА ЕКСТРА ЏАМБО 161-180
7кгр
48 х 7кг
МАСЛИНКА ЦРНА ЏАМБО 181-200
7кгр
48 х 7кг
     
МАСЛИНКА ЦРНА МАМУТ 101-110
3кгр
 
МАСЛИНКА ЦРНА СУПЕР КОЛОСАЛ 111-120
3кгр
 
МАСЛИНКА ЦРНА КОЛОСАЛ 121-140
3кгр
 
МАСЛИНКА ЦРНА ГИАНТС 141-160
3кгр
 
МАСЛИНКА ЦРНА ЕКСТРА ЏАМБО 161-180
3кгр
 
МАСЛИНКА ЦРНА ЏАМБО 181-200
3кгр
 
     
МАСЛИНКА ЦРНА ВТОРА КЛАСА
7кгр
48x7кг