Мусли

 

Корн Флекс 250гр

Пакување 8 броја

Мусли Класик 250гр

Пакување 8 броја

 

 

Мусли Тропик 250гр

Пакување 8 броја

Мусли Нутс 250гр

Пакување 8 броја

 

Мусли Чоко 250гр

Пакување 16 броја