Супи

Кокошја Бистра Супа Со Тестенини 58гр

Кокошја Бистра Супа Со Тестенини 58гр

Пакување 30 броја

Говедска Бистра Супа Тестенини 58гр

Пакување 30 броја 

 

Кокошја Супа Звездици Со Тестенини 58гр

Пакување 30 броја

Кокошја Бистра Словарица Со Тестенини 58гр

Пакување 30 броја 

 

Зеленчук Бистра Супа Со Тестенини 58гр 

Пакување 30 броја

Кокошја Бистра Супа Со Месо И Тестенини 45гр

Пакување 30 броја 

 

Пилешка Крем Супа 53гр

Пакување 30 броја

Крем Супа Со Печурки 53гр 

Пакување 30 броја 

 

Кокошја бистра супа со кнедли 58гр 

Пакување 25 броја